JÄTTÖMAA KIITTÄÄ!

Kukaan ei rakentanut pyramideja mutta sateenkaaren päästä löytyi Puupää

Sateisen heinäkuun lämpimät päivät tulivat Jättömaalle 2012. Paikalle saapui ennätyksellinen määrä esiintyjiä ja yleisöä. Mukaan saatiin myös oleellisin osa tapahtumaa: yhteishenki. Tällaista henkeä ei osteta kaupasta. Henki saapuu jos on saapuakseen ja ilmeisesti me olemme olleet harvinaisen onnekkaita jo kolmatta kertaa peräkkäin.

THIRD TIME LUCKY!

Kaiken kaikkiaan tapahtuma oli HUIMA menestys. Erilaiset ohjelmanumerot löysivät yleisönsä kaikesta huolimatta. Poikkitaiteellinen kulttuurifestivaali voi tapahtua Kouvolassa edelleenkin. Erityisesti täytyy mainita Kulttuuritallien onnistunut yhdistäminen tapahtumaan, mikä miljöö! Ja mikä visualisointi! Hienoa!

Jättömaan tarina jatkuu nyt muualla: nettisivut, facebook, youtube.... Tarina kasvaa ja saavuttaa yhä uusia kuulijoita. Lähettäkää meille kuvianne, videoita, ääntä. Laitetaan linkkiä tänne muistuttamaan meitä kesän suurenmoisesta viikonlopusta. Jyväskyläläinen Radio Hear lähettää uusintoja, tsekatkaa täältä:

Kiitos jälleen kerran Kouvolan kaupungille, joka mahdollisti tapahtuman toteutumisen lukuisin eri keinoin. Kiitos avarakatseiselle yleisölle, lapsista vanhuksiin. Kiitos koko talkooporukalle, ilman teidän apuanne kaikki olisi ollut yksinkertaisesti mahdotonta. Kiitos musiikkiartisteille, kuvataiteilijoille, mediataiteiljoille.... yksinkertaisesti KAIKILLE tapahtumassa esiintyneille! Kiitos järjestäjille! Kiitos Suomen Kulttuurirahasto! Kiitos Kaakkois-Suomen Taidetoimikunta! Kiitos Kymin 100-vuotissäätiö! Kiitos Lounaskahvila Kulma! Kiitos Audiokymi! Kiitos Kuusankosken Teatteri! Kiitos Radio Hear! Kiitos Rytmikatti! Kiitos kaikille tapahtumaa jossakin muodossa tukeneille, koska ilmaistapahtuman järjestäminen EI KOSKAAN OLE ILMAISTA. Kiitos kaikille jotka auttoivat tavalla tai toisella, jokaisen panos oli tärkeä.

Tästä jää taas hienot muistot elämään. Taas jaksaa talven pimeitä iltoja... jaksaa odottaa... ehkä henki kutsuu meidät taas Jättömaalle.

Jättömaa ry:n puolesta
Tuukka Toijanniemi

ps. löytötavaroista voi kysyä numerosta 040 766 0294

Talkoopohjainen festivaali toteutetaan apurahojen ja lahjoitusten turvin. Klikkaa allaolevaa linkkiä ja katso lahjoittajat v. 2012:
CIRCLE Jättömaaklubilla Rytmikatissa 20.7.2012

Veltto Virtanen & Pauli Johansson; eeppinen avaus festareille la 21.7.

Eero "Safka" Pekkonen ja Pidätetyt Tunteet la 21.7.

RÄJÄYTTÄJÄT räjäytti lauantai-iltana 21.7.!!!

Ville Leinonen, Janne Lastumäki ja Tuomas Luukkonen esiintyivät su 22.7.

KOELSE festarialueella sunnuntaina 22.7.

Tampo, Faarao Pirttikangas ja Samuli Nordberg su 22.7.

Motelli Skronkle päätti lauantai-illan festarialueella

Juha Hurme - Puupää-monologi (pätkä) la 21.7.

Metusalemin Pojat metsän siimeksessä su 22.7.

Maanalainen Flanelli päätösklubilla su 22.7.

TERVETULOA JÄTTÖMAALLE!

Kolmannen kerran tärähtävä Kansainvälinen Jättömaa-festivaali starttaa Kouvolan Rytmikatissa perjantaina 20.7.2012.

Jättömaa Klübi (liput 8€)

  • Circle
  • Keuhkot
  • SOMA MALJA proudly presents:
  • Dj Kryptinen Syke
  • Dj Safiiri&Teräs
  • Dj Capt. Merrill Stubing
  • Vj KSNK
Jättömaa Warm Up Klubi 19.5. Ravintola Seiväs

Seuraavana päivänä jatketaan itse festarialueella, lumenkaatopaikan ja vanhan kasarmin lähimaastossa. Luvassa tauotonta taidetta musiikin, teatterin, performancen ja kuvataiteen täyslaidallisina sunnuntai-iltaan.

Jättömaa on ikärajaton, pääsymaksuton ja ennen kaikkea ahdistusvapaa kesätapahtuma missä ei taatusti ole kaikille kaikkea vaan kaikkea kaikille eli kaiki le a kea lai.

Katujuna Voima tulee Jättömaa-alueelle (it-campuksen eteen) viikonloppuna seuraavasti:

la-su
lähtö matkakeskuksesta Kasarminmäelle klo 15.30
paluu Kasarminmäeltä matkakeskukseen klo 20.30
matkan hinta festivaalivieraille 2 €/ suunta


Festivaalien henkeä on aivan turha edes koettaa pukea muutamalle riville. Se on koettava itse. Kyseessä on joka tapauksessa Kymenlaakson, Etelä-Suomen ja pohjoisen havumetsävyöhykkeen epätäydellisin kulttuurihelmi -todellinen barocco. Kaikki tarpeellinen informaatio tulee löytymään näiltä sivuilta, myös linkit edellisvuosien tunnelmiin.

Mikäli näin ei kuitenkaan ole, ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää: jattomaa@gmail.com

Tapahtumassa mukana Jyväskyläläinen Radio Hear, joka lähettää kuulokuvia Jättömaalta internetin aalloille.


Muut yhteistyökumppanit