Kiitos Jättömaa 2011!!!

Jättömaa kutsui heimon koolle, heimo tuli, teki kaikkensa ja katosi. Aivan mahtavat tunnelmat, upeat esiintyjät ja hienot maisemat! Kaikki sujui enemmän kuin hyvin. Kiitos yleisölle! Kiitos kaikille osallistuneille taiteilijoille! Kiitos järjestäjille! Kiitos kaikille tapahtuman tukijoille, eritoten Kouvolan kaupungille, Kymin 100-säätiölle, Kaakkois-Suomen Taidetoimikunnalle, Kuusankosken Teatterille ja Kimmo Rämälle! Kiitos Audiokymi! Kiitos Rytmikatti! Kiitos tärkeälle talkooporukalle! Kiitos helteelle, ukkoselle, sateelle, tulelle ja usvalle!

Tästä on hyvä jatkaa. Heimo kutsutaan koolle taas kun on sen aika. Nyt on aika säilöä nämä kokemukset mielen yliskamareihin ja ammentaa niistä kun talven kylmyys ja tuimuus painaa päälle.

Näille sivuille kootaan materiaalia Jättömaa 2011 tapahtumasta. Lähettäkää linkkejä, kuvaa, ääntä, videota. Levittäkää sanaa tapahtumasta.

Jyväskyläläinen Radio Hear lähetti kunnioittettavan määrän materiaalia Jättömaalta internetin aalloille. Tulevaisuudessa on luvassa uusintoja Jättömaalta, www.hear.fi.

Tuukka Toijanniemi
www.toijanniemi.net
tuukka.toijanniemi(a)gmail.com

Wasteland Marmalade from Tomplex on Vimeo.

Tapahtumassa mukana www.radiohear.fi»»