• Jättömaa Facebook
JÄTTÖMAA KUVA|LIIK|KUVA 2015

KIITOS!Jättömaa heitti pallon ilmaan, porukka otti hienon kopin ja kuljetti pallon maaliin. Iso kiitos yleisölle!
Kiitos kaikille artisteille!
Kiitos ahkeralle talkooporukalle!
Talkooporukka jaksoi hienosti pestä telttoja ennen festaria, kasata telttoja ja festarialuetta, palvella yleisöä ja artisteja festivaalin aikana. Ja lopulta koko kylä purettiin ja siivottiin takaisin samaan tilaan jossa se oli ennen festivaalia. 
Kiitos LA-yhdistyksen porukalle järjestyksen ylläpidosta! Kiitos Steinerkoulun porukalle Mättömaasta ja siivouksesta! Kiitos Kouvolan kaupunki kaikesta tuesta! Kiitos Koneen Säätiö! Kiitos Suomen Kulttuurirahaston Kymenlaakson maakuntarahasto! Kiitos Kymin 100-vuotissäätiö! Kiitos House of Rock! Kiitos Lounaskulma! Kiitos Jari-Jukka Nippala ison lavan äänentoistosta ja miksauksesta! Kiitos Kimmo Sorvari Flowerpowerlavan äänentoistosta ja miksauksesta! Kiitos Kinotour Leffatallien tekniikasta! Kiitos Tixa Höyryklubista! Kiitos Markku Hoikkala jurtasta joka toimi Paviljonkina! Kiitos Rising Sound ja Intergalaktik Soundsystem lumenkaatopaikan tekniikoista! Kiitos Kinobox Obscura! Kiitos Kouvolan Vesi! Kiitos Mikä?-teatteri! Kiitos Kulttuuritallit! Kiitos Koria Control! Kiitos Hapa Oksanen ja Huvipaja! Kiitos Radio Hear! Kiitos Futureshorts! Kiitos Pirkanmaan Elokuvakeskus! Kiitos Cramo! Kiitos kaikille muille yhteistyökumppaneille! Olipahan festit!

Jos kuvasitte Jättömaalla videota tai stillejä niin laittakaa meille jakoon, jattomaa@gmail.com.

Youtubeen kasataan soittolistaa:
https://www.youtube.com/playlist?list=PL8fySm1fzBElAZPmcfbntG6zpgojjw1bz


Jättömaa ry*********************

JÄTTÖMAA on epäkaupallinen ja poikkitaiteellinen kaikenkokoisten ja -ikäisten kulttuurifestivaali Kouvolassa 18.7.-19.7.2015. Tapahtuma järjestetään kesällä 2015 kuudetta kertaa ja tänä kesänä teemana on KUVALIIKKUVA. Edellisten vuosien tapaan mukana on tekijöitä monelta taiteen alalta: musiikkia, teatteria, kuvataiteita, runoutta, tanssia, mediataidetta, performanssia ja elokuvia.

Tämän kesän erikoisuutena Kulttuuritallien kiinteistöön rakentuu LEFFATALLIT -elokuvateatteri, jossa nähdään mm. uusia kotimaisia ja ulkomaisia lyhytelokuvia, dokumentteja, musavideoita ja kooste YLEn elävästä arkistosta.© Jättömaa ry | Site Engine By Megative Tmi

loading