Esiintyjät 2022 U - Ö

» A-E » F-J » K-O » P-T » U-Ö


UkuleleJarmo

Jarmo Julkusen intohimo on ukulele, jota hän on soittanut konserteissa eri puolilla maailmaa: Euroopassa, Japanissa, Kiinassa ja USA:ssa. Universal Musicin tuotantomusiikkitallenteiden lisäksi UkuleleJarmon soittoa kuulee lukuisissa kansainvälisissä televisiotuotannoissa, elokuvissa, TV-mainoksissa ja maailmanlaajuisesti tunnetuissa mobiilipeleissä kuten Angry Birds. Perinteisen ukulelemusiikin esittämisen lisäksi hän on halunnut laajentaa instrumenttinsa ohjelmistoja ja nostaa sen profiilia yhteistyöllä mm. lukuisten nykymusiikin säveltäjien kanssa. UkuleleJarmo. on kantaesittänyt teoksia mm. Helsingin kaupunginorkesterin, Avantin, Sinfonia Lahden, UMO Jazz Orchestran ja London Symphony Orchestran (LSO) jousikvartetin solistina.

Velvet Knife

Ajatuksia luopumisesta ja menetyksestä. Lauluja sisäisestä kasvusta ja itsetuhosta. Ei hilpeää, mutta kaunista. Ei vihaista, mutta väkevää.

Ulla-Maija Tallinen (laulu)
Heta Lankinen (piano)
Erkka Koskinen (basso)
Kari Siiropää (rummut)
Leo Westerlund (sello)Vincent Laine

Vincent has grown up cradled by Gaelic language and musical expressions. He took up the studying and playing of the ancient Gaelic wire-strung harp and its ancient fascinating repertoire. He is finishing a PhD in Science of Language / musicology with that harp and its texts as a subject.


Wild Kid Rosie

Wild Kid Rosie on vuonna 2019 Kotkassa perustettu räväkkää englanninkielistä rokkia esittävä yhtye rouhealla naisäänellä varustettuna.


Äänikävely - Kuulolla Jättömaa

Äänikävelyn ideana on havainnoida jonkin tietyn paikan – tässä tapauksessa Antares -taidekeskuksen ja sen lähiympäristön – ääniä ja niistä muodostuvaa äänimaisemaa. Äänikävelyn aikana liikutaan pienryhmässä ja tehdään yksinkertaisia ohjattuja kuunteluharjoitteita, joiden tarkoituksena on herkistää, suunnata ja tukea kuuntelua.

Äänille herkistymisen lisäksi äänikävelyn aikana kiinnitetään huomiota myös siihen, minkälaisia olemme kuuntelijoina – miten kuuntelemme ja minkälaista tulkintoja, ajatuksia, assosiaatioita sekä tunteita äänet ja kuunteleminen meissä herättävät.

Työpajan ohjaajana toimii laaja-alaisesti äänen parissa työskentelevä J. Koho. Viime aikoina hänen kiinnostuksensa on esiintymisten, ääni-installaatioiden, kuuntelukarttojen, radioteosten ja säveltämisen ohella suuntautunut yhä enemmän kuuntelun käytäntöihin sekä teorioihin.

Kohon työskentelyä on tukenut Taiteen edistämiskeskus.

* Osallistujamäärä 10 henkilöä / äänikävely.
* Ajankohta: lauantai 23.7.2022, tarkempi alkamisaika ja -paikka ilmoitetaan myöhemmin/paikan päällä.
* Äänikävelyn kesto on noin tunnin.
* Äänikävelyn kieli on suomi.
* Reitti ei ole esteetön
* Äänikävelylle osallistuminen on vapaehtoista ja tapahtuu jokaisen omalla vastuulla. Osallistuja vastaa itse itsestään ja omasta toiminnastaan. Äänikävelyn ohjaaja tai Jättömaa -festivaali ei ota vastuuta mahdollisista äänikävelyn aikana tapahtuvista henkilö- tai laitevahingoista.

Copyright © 2024 Jättömaa ry | SiteEngine © Megative Tmi. All Rights Reserved.