Esiintyjät 2022 P - T

» A-E » F-J » K-O » P-T » U-Ö


​Pelkkä Poutanen

​Pelkkä Poutanen on genrerajoja paukutteleva, röyhkeä ja kaunis kansanmusiikkiestetiikkaan pohjaava sooloproduktio. Live-elektroniikka ja kansansoittimet kohtaavat akrobaattisen äänenkäytön. Pyhän absurdeja ilmentymiä käsittelevä debyyttialbumi julkaistiin tammikuussa 2022.

Spotify

Prospero

Vuonna 2014 perustetun Prosperon muodostavat useissa tunnetuissa punk- ja indiebändeissä marinoituneet Sirpa Järvenpää (Seksihullut), Juuso Härmä (Lokit, Merries), Milla Härmä (Särkyneet) ja Janne Vainikainen (Lokit, Palmpillows).

Youtube

Prutopia

Prutopia on perustettu Kouvolassa vuonna 2021 voittamaan biisikilpailu, jota yhtye ei voittanut. Sisuuntuneena yhtye julkaisi Halpaa mensaa -nimisen ep:n, joka julkaistiin CD:nä fyysisesti ja Spotifyssa psyykkisesti.

PUHELINSEKSI

Rovaniemeläislähtöinen nelikko soittaa katkeransuloista ja pakahduttavaa punk rockia. Vuodesta 2015 lähtien Suomea kiertänyt ja tähän mennessä kolme levyä julkaissut Puhelinseksin uusi albumi "Vieraita toisillemme" ilmestyy kesäkuussa 2022!

Youtube

REBEKKA HOLI & YHTYE

Rebekka Holi on helsinkiläinen laulaja-lauluntekijä, joka on bändeineen villinnyt ja liikuttanut ihmisiä ympäri Suomen jo vuodesta 2018. Holin suomenkieliset kappaleet ovat viisaita mutta suorasukaisia rock-ralleja, jotka lohduttavat elämän herkillä hetkillä. Bändi rakastaa esiintymistä ja on livenä elementissään. Syyskuussa 2021 bändi julkaisi 12 kappaletta sisältävän esikoisalbuminsa”Posliinijättiläinen”.

Facebook

Spotify

ROKKIBÄNDI KALJA

"BAND OF ROCK"

BandCamp
Rostislav Goncharov

Voikkaalla asuva Rostislav Goncharov tekee outoja ääniä taiteilijanimillä Cyborg See Cyborg Do, Sandbite ja Wounded Mammoth. Hän maalaa myös.

https://www.instagram.com/foldedsinewaves/

https://foldedsinewaves.bio.link

Ruotila Quarthology

Ruotila Quarthology etsii uusia ilmaisutapoja ja musiikin rajoja. Tapahtumaa silmällä pitäen koottu soitinyhtye koostuu nuorista kokeilevista muusikoista eri puolilta Suomea, onpa mukana paikallistakin verta.Tuomo Mannonen

Lasten Hautausmaastakin tuttu Tuomo Mannonen irrottautuu sooloksi. Keikalla kuullaan Mannosen tulevan debyyttilevyn biisejä, jotka asettuvat suomalaisen rockin, popin ja punkin välimaastoon. Levy ilmestyy marraskuussa 2022.
Tuomo Vuoteenoma

Tuomo Vuoteenoma on kuvataiteilija ja kuraattori Joutsasta. Tuomo tekee ”fuusiotaidetta”.

https://vuoteenoma.wordpress.com

Tupelo Three

Tupelo Three elää ja hengittää vahvasti Elviksen kotipirtin porstuan hengessä, enemmän tai vähemmän akustiselta pohjalta. Saattaa aineellistua myös muodossa T. Two tai Four.


TY ROXY

Ty Roxy on erinäisissä indie- ja underground-yhtyeissä operoivan Tytti Roton alter ego, lofi-disconarri, joka hybridisoi high lifen ja no-lifen. Ty Roxy esittää makuuhuonetuotettua syna- ja tanssipoppia viileästi kaihoten milleniumia edeltäneisiin vuosikymmeniin.

YoutubeTähettäret

Tähettäret on Pohjois-Kymen Kalevalaisten esiintymisryhmä. Lausumme, laulamme ja räppäämme Kalevalaa ja suomalaista kansanrunoutta. Metsän tarina on uusin koosteemme ja sen voi nähdä Metsän siimeksessä Antareksen takana.