Esiintyjät 2022 F - J

» A-E » F-J » K-O » P-T » U-Ö


Frankosun & The Family

Frankosun & The Family on väkevä helsinkiläis-beniniläinen afrobeat-orkesteri, jonka musiikissa kuuluvat Nago-heimon rytmit ja voodoovaikutteet.

Youtube

Haare

Haare on Ilkka Vekan vuodesta 1999 toiminut, psykedeelinen meluprojekti. Livekokoonpanossa esoteerista mölyä tuottamassa myös Janne Martinkauppi.

https://haare.bandcamp.com/album/tantric-noise

Haminan runoyhdistys

Haminan runoyhdistys ry on runouden harrastusta edistävä ja runotapahtumia järjestävä yleishyödyllinen yhdistys. Haminan runoyhdistys sai vuonna 2021 Kaakkois-Suomen taidepalkinnonrunouden edistämisestä ja korkeatasoisten runotapahtumien järjestämisestä.

http://www.runoudenrajoilla.fi/author/haminan-runoyhdistys/

Hanna Peräkylä

Hanna Peräkylä on tekstiili-ja kuvataiteilija Kouvolasta. Hänen teoksensa käsittelevät kulutuksen, tallentamisen ja muistamisen teemoja sekä ihmisen suhdetta materiaaliin. Teoksille on ominaista erilaisten tekstiilien moninainen uusiokäyttö, vahva materiaalin tuntu ja veistoksellisuus.

http://www.hannaperakyla.com

Instagram

Hannibal & Hot Heros

Hannibal & Hot Heros yhdistelee musiikissaan räppiä, jazz ja funkia perinnetietoisella, mutta tuoreella otteella. Yhtyeen toinen levy julkaistaan loppuvuodesta 2022. Ensimmäinen LP Tässä ja Nyt ilmestyi 2019. Hannibal Stark: räp ja laulu Sami Sippola: saksofoni, koskettimet Matti Salo: kitara Janne Tuomi: rummut

Youtube

Spotify

Hiromi Hilma Hokkanen

Koton ja kanteleensoittaja. Syntynyt Hokkaidossa. Asuu ja työskentelee Kymenlaaksossa. Japanissa hän työskenteli taideopettajana yläasteella. Opiskellut kanteleella Ida Elinan ja Minna Raskisen johdolla. Toiminut apulaisprofessorina Ikutan koto -koulussa.


H.I.V

Yhtye on perustettu vuonna 2000. Julkaisi joitakin pimeitä äänitteitä ja esiintyi pimeissä paikoissa. Nyt vonteenin käskystä koki ylösnousemuksen.

Facebook

Hulda Huima

Hulda Huima on ihastuttanut kuulijoita jo kymmenen vuoden ajan omaehtoisella musiikillaan, joka yhdistää iskelmäperinteen melodisuutta folk rockin energian kanssa. Kappaleissa käsitellään muun muassa rakkautta, yhteiskuntaa ja luonnon ja ihmisen välistä suhdetta.

https://huldahuima.bandcamp.com/track/luomet-kuin-t-hdet

Inka Nordlund

Inka Nordlund on joutsenolaislähtöinen kuvataiteilija ja valokuvaaja, joka työskentelee ja asuu Imatralla. Hän tekee myös ilma-akrobatiaa. Inkaa kiinnostaa unenomaisuus ja sen yhdistäminen arkitodellisuuteen.

Instagram
Inari Porkka

Inari Porkka on haminalainen kuvataiteilija. Hänen teoksensa ovat monimuotoisia ja saattavat putkahtaa esiin näyttelyissä, zineissä, Tumblrissa, vieras blogikirjoituksina, tai sissityylillä ympäri kaupunkia ripoteltuina.

https://inariporkka.tumblr.com/

Iris Kukka

Iris Kukka on helsinkiläinen lauluntekijä, jonka musiikki on soundiltaan synavetoista elektroindietä ja spacepoppia. Festareilla soi Iris Kukan kesällä 2021 julkaistu Sodassa ja rakkaudessa EP sekä sen jatko-osa, Iris Kukan kakkos EP, joka julkaistaan toukokuussa 2022. Settiin kuuluu Radio Helsingin vuoden 2021 soittolista hitit ”Sä oot aurinko” sekä ”Hän soittaa sateesta”.

https://linktr.ee/iriskukka

Jane Hughes

Jane Hughes on Helsingissä asuva irlantilainen kuvataiteilija, joka työskentelee maalauksen, piirtämisen, installaatioiden ja erilaisten yhteistyöprojektien parissa. Häntä kiehtoo yhteiskunta- ja kulttuurihistoria. Hän kerää materiaalia eri lähteistä; vanhoista historiallisista kuvakirjoista, kirjallisuudesta, elokuvista ja internetin ”kaninkoloista”.

https://janehughes.ie/

Instagram

Jussi P Niinku Pekka

Jussi P Niinku Pekka soittaa suomenkielistä kokeellista folkkia, joka luotaa tajunnan harmaan alueen polttopisteitä. "Runollinen, ajoittain Pekka Strengin psykedeelisimmät hetket mieleentuova ilmaisu on vapaa perinteisen riimittelyn normeista." (Soundi 01/2022)

Youtube

Jonne Pitkänen

Jonne Pitkänen on Kouvolassa asuva, kokeileva ja monipuolinen kuvataiteilija, joka käyttää ilmaisussaan eri taiteenalueita kuten kuvanveistoa, Vj-performointia, valotaidetta, installaatiota, korutaidetta, circuit bendingiä ja uusmediaa.

https://jonnepitkanen.com