Esiintyjät 2022 A - E

» A-E » F-J » K-O » P-T » U-Ö


8 BITS HIGH

Tamperelainen, vuonna 2002 perustettu 8 Bits High on maailmanlaajuisestikin poikkeuksellinen kokoonpano. Trio tuottaa musiikkinsa käyttäen äänenlähteinään ainoastaan Commodore 64 -kotitietokoneita. Yhtye ei kuitenkaan tyydy ainoastaan pätemään retrotekniikalla, sillä musiikki kestää tarkastelua omillaankin. 8 Bits High soittaa raakaa, mutta tanssittavaa commodore-electroa, jossa kuuluu vaikutteita mm. punkista, teknosta ja housesta.

https://8bitshigh.bandcamp.com/

Youtube

Absolute Key

Sekä raaemmasta että herkemmästä ulosannistaan tunnettu Absolute Key tarjoilee Jättömaalla kolkkoja industrial-rytmejä, orgaanista melua, tuomiourkuja ja Eino Leinon runoutta.

https://absolutekey.bandcamp.com/

A. Takalo

Interaktiivinen seurapeli - Vilpitöntä menoa ja tunteita laidasta laitaan. A.Takalon musiikillista tyyliä voisi äkkiseltään luonnehtia naivistiseksi laulelmaksi, mutta kaikki ei ole aina sitä miltä näyttää, saatikka kuulostaa.

YoutubeAnnele Ensemble

Ohjelmistossa sekä omia biisejä että covereita omina sovituksina. Genreihin sitoutumaton trio syntyi 2021 Eve Forsman Bandin lopetettua toimintansa. Eve Forsman, laulu, Japa Forsman, kitara, Jukka Valtonen, basso, lyömäsoittimet.


Antero Raimo & Ovet

Antero Raimo & Ovet on vuonna 1992 perustettu uushumppayhtye. Tunnetuimpia kappaleita ovat mm. Mustikanpoiminta, Kiitos Minä ja Korsoon. Yhtye on esiintynyt Provinssirockissa, Ankkarockissa ja useana kesänä Espan lavalla. Ovien kuuden jäsenen tavoitteena on saavuttaa sisäinen rauha.

http://www.anteroraimo.com/

Antti Pussinen

Kuva- ja äänitaiteilija Antti Pussinen asuu ja työskentelee Berliinissä. Viime vuosina hän on käsitellyt taiteessaan pienuuden kokemusta luonnonvoimien ja universumin edessä.

http://www.anttipussinen.net

InstagramAntti Tenetz

Antti Tenetz on kuvataiteilija, jonka työt asettuvat mediataiteen, aktivismin, biotaiteen ja urbaanin taiteen yhtymäkohtiin. Teoksissaan hän yhdistää ja käyttää rohkeasti eri ilmaisumuotoja: mediaa, teknologiaa ja monimuotoisia muita materiaaleja. Työssään hän keskittyy taiteen ja tieteen väliseen yhteistyöhön ja rajapintoihin.

http://www.tenetz.com

Armi Harmio

Armi Harmio on melankolista indiepoppia tekevä artisti, joka kirjoittaa kappaleensa elämän harmeista, rakkaudesta, unista ja ihmeistä. Hänen bändissään soittaa tunnettuja muusikoita Kouvolasta, mm. Lasten Hautausmaa -yhtyeestä.

SpotifyArttu Takalo

Legendaarinen vibrafonisti ja säveltäjä Kouvolasta. Tuli tunnetuksi Jarmo Saaren perustamassa XL-yhtyeessä. Nykyisin Takalo on keskittynyt säveltämiseen, omien levyprojektiensa lisäksi myös klassisen puolen teoksiin. Hän työskennellyt paljon TV- ja elokuvatuotannoissa.


Arwi Of Lovers

Suomalaisen tupa-ukon maailmanmusiikkia, päämäärätöntä haahuilua, spirituaalista jatsia ja meditatiivista matkailua. Rakkaudella juuri sinulle!

Arwi of Loversin kuusi pitkää ja hitaasti etenevää kappaletta sisältävä debyyttilevy Spiritus sanctus ilmestyi viime joulukuussa. Yhtyeen kokoonpanon muodostavat monista yhteyksistä tutut muusikot: Johannes Sarjasto, Otto Eskelinen, Sami Pekkola, Lauri Kallio, Lauri Sintonen, Keijo Koskenharju, Miro Mantere, Eeti Nieminen sekä yhtyeen vetäjä Arwi Lind.

Asta Hyvärinen

Asta Hyvärinen on suomalainen säveltäjä, joka toteuttaa Jonne Pitkäsen kanssa Jättömaalle audiovisuaalinen konsertin.

Asta Hyvärinen: Konetiloja / Machine Moods (2021) lyömäsoittimille ja elektroniikalle. Konetiloja on sävelletty esitettäväksi osana Milky Way installaatiota.

Teos sisältää putkivuotoja, paineongelmia, kosketushäiriöitä, käynnistysvaikeuksia, virhekytkentöjä, sähköpurkauksia, ahtaumia, tukoksia ja satunnaista jumitusta, vaihevirtahäiriöitä, ylijännitteitä ja oikosulkuja. Sekoitussuhteet vaihtelevat. Valmistettu tuotantolinjalla, jossa käsitellään ajoittain myös säveliä. Saattaa sisältää jäämiä musiikista. Ei lisättynä mitään ylimääräistä. Parasta ennen pitkää.

Youtube

https://fi.wikipedia.org/wiki/Asta_Hyvärinen

Aston Kalmari

Lappeenrannassa 2018 perustetun rockyhtye Aston Kalmarin musiikissa yhdistyvät tanssittava poljento, yhteislauluun kehottavat kertosäkeet, sekä helposti samaistuttavat suomenkieliset lyriikat. Kappaleiden teemat kumpuavat ihmismielen solmukohdista ja tunnekuohuista.

YoutubeBussikuski Töötti ja Rahastaja Söötti

Tule mukaan Bussikuski Töötin ja Rahastaja Söötin vuorovaikutteiselle musiikkimatkalle maailman ympäri! Matka vie Amerikkaan, Brasiliaan, Intiaan ja Egyptiin, ja sieltä takaisin Suomeen. Matka sisältää perinteisiä kulkuneuvoaiheisia laululeikkejä ja Ilkka Muurmanin säveltämiä lastenlauluja, joihin Heli Kärki on tehnyt koreografian.

Bussikuski Töötti on haminalainen lastenmuusikko Ilkka Muurman. Rahastaja Söötti on haminalainen tanssitaiteilija Heli Kärki.

Facebook

Eeva-Liisa Puhakka

Eeva-Liisa Puhakka tekee monialaista taidetta; videoita, liikkuvia veistoksia, installaatioita sekä ääni- ja ympäristöteoksia. Ne välittyvät katsojille eri aistien kautta kuvina, ääninä, liikkeenä ja hajuina. Eeva-Liisa Puhakka on Kouvolan kuvataiteilija vuosina 2020-22.

https://www.eeva-liisa.net

Instagram


Essi Leppänen systeemi

Essi Leppänen systeemi on viisihenkinen orkesteri, jonka kappaleet ovat syntyneet Essi Leppäsen ja Lauri Talasniemen yhteistyönä. Vuoden 2021 lokakuussa julkaistu Taivaan laitaa -esikoisalbumi on ylistys taivaalle, tähdille, kuulle ja toverille, jota kaivataan taukoamatta.

Youtube

Ester Nuori Leppä

Ester Nuori Leppä (oik. Essi Leppänen) on helsinkiläinen runoilija, rap-artisti ja kirjanpainaja, jonka ensimmäinen täyspitkä runokokoelma Maanantai ja mustat hitit (WSOY, 2022) ilmestyy ensi elokuussa. Leppä kiinnostuu maailmankaikkeuden rakenteesta ja juo vissynsä pullosta. Hän on äärimmäisen utelias ja taiteessa suuntautunut epäonnistuneiden ja raadollisten ihmiskohtaloiden kuvaamiseen.

Copyright © 2024 Jättömaa ry | SiteEngine © Megative Tmi. All Rights Reserved.